işkur çalışma saatleri

19 Eylül 2015 Cumartesi

Ülkemizin en büyük sorunlarında birisi olan işsizlik sorunuyla mücadele etmek ve iş arayan bireyleri iş sahibi yapmak için kurulan İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) beklentiler karşılamadan her geçen gün gelişmekte ve yenilenmektedir.Sizde iş arıyorsanız yapmanız gereken bağlı bulunduğunuz ilçenin İşkur müdürlüğüne gitmek ve kayıt yaptırmaktır.Sizlere en kısa süre iş bulmak için çalışacaklardır.Öncelikle müdürlüğe gitmeden önce mesai saatlerini öğrenmek iyi olacaktır. İşkur çalışma saatleri, bir devlet kurumu olmasından ötürü ileri saat uygulamasına göre değişiklik göstermektedir (30 dakikalık fark olmaktadır)

İşkur Çalışma Saatleri : Sabah: 08.30 - 12.00, Öğleden Sonra: 13.00 - 17.00 saatlerinde işkur bürolarından hizmet alabilirsiniz.



Devlet kurumu olmasından dolayı işkur Cumartesi günleri açık değildir.Hafta içi günleri hizmet alabilirsiniz.Dilerseniz işkur'a 444 75 87 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.Size en yakın işkur müdürlüğü için tıklayınız.

1 yorum :

  1. 16.30 da arıyoruz ama bürolarınızdan hizmet alamıyoruz. Maaşım başka hesaba yatmış üstelik. Sanki mükemmel hizmet vermişsiniz gibi 16,30 da çıkıyorsunuz!

    YanıtlaSil