sgk çalışma saatleri

3 Eylül 2015 Perşembe

SGK hafta için tüm illerde ve ilçelerdeki büroların vatandaşlara hizmet vermektedir. SGK hizmet birimlerinde sigorta işlemleri, emeklilik işlemleri, pirim borcu işlemleri vs. işlemleri mesai çalışma saatleri içerisinde yaptırabilirsiniz.Sigortalı sayısının her geçen gün arttığı ülkemizde SGK hizmet binalarının yoğunluğunu artık siz düşünün. Daha da önemlisi tam işlem yaptırmaya geldiğiniz zaman öğlen tatiline giren personelle karşılaşan vatandaşın düştüğü durum dur.Bu gibi talihsiz anlara yakalanmamak için SGK çalışma saatlerini öğrenip gitmeniz de büyük fayda var dır.Şunu da söylemeden geçemeyelim bazı işlemleri SGK hizmet binalarına gitmeden de online olarak yapabilirsiniz. 


  • TC. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK çalışma saatleri hafta içi 08:00 – 17:00 saatleri arasındadır. Kurum öğle molası tatil vermektedir. 
  • Öğlen molası saatleri 12:00 – 13:00 saatleri arasındadır. Kış saati uygulamasında değişkenlik gösterebilir.
  • Sosyal Güvenlik Kurumu Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır. 



SGK İletişim

Dilerseniz bağlı bulunduğunuz sgk ilçe müdürlüğünün iletişim bilgilerini buradan öğrenerek öğrenmek istediğiniz konularda yardım alabilirsiniz.Yada ALO 170 arayarak da gerekli bilgiyi alabilirsiniz.

Sgk iletişim bilgileri için tıklayınız.



Not: Yukarıda yazılan bilgiler sgk çalışma saatleri kelimesine ait arama motoru sonucu bulduğumuz sgk çalışma saatleri kelimesi sonuçları gösterilmektedir. Çalışma saatlerinde yaz/kış saati uygulamasına göre değişiklik olmuş olabilir.Burada yazılan bilgilerBuradaki bilgilerden sitemiz yasal olarak sorumlu değildir. İçeriğin kaldırılmasını istiyorsanız yada değişikliğini bildirmek istiyorsanız yorum yapmanız yeterli olacaktır.

0 yorum :

Yorum Gönder