nüfus müdürlüğü çalışma saatleri

18 Eylül 2015 Cuma

Her Türkiye vatandaşının mutlaka işi düşmüştür Nüfus Müdürlüğüne kimi zaman kaybolan bir kimlik için kimi zaman iş başvurusu için istenen Nüfus cüzdan suret örneği kimi zaman da yeni doğan bebekleri kayıt işlemleri için.Bu gibi sebeplerden en yoğun devlet dairelerinden birisidir Nüfus Müdürlükleri ! bazen tatsız anlar yaşadığımız olur içeri girdiğimiz de öğlen arasına çıkan memurları gördüğümüz de ! Sizde işlemlerinizi vakit kaybetmeden yapmak ve boşa zaman harcamamak için gideceğiniz devlet dairelerinin çalışma saatlerini mutlaka öğrenin derim.Peki nüfus müdürlüğü çalışma saatleri nedir ve öğlen tatiline hangi saatlerde çıkmaktadır ? Hafta sonraları açıklar mı ? 

Nüfus Müdürlüğü çalışma saatleri diğer resmi kurumlarda olduğu gibi sadece hafta içlerine mahsus olup 08:30 - 12:00 ile 13:00 -17:00 arasıdır. Bu saat dilimlerinde gittiğinizde işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.Gün içerisinde başka yerleri uğrayacak iseniz sabah erken saatte gitmenizi öneririm, bazı anlar dışarıya taşan kuyruklarla karşılaşabilirsiniz.






Not: Yukarıda yazılan bilgiler nüfus müdürlüğü çalışma saatleri kelimesine ait arama motoru sonucu bulduğumuz nüfus müdürlüğü çalışma saatleri cümlesinin sonuçları gösterilmektedir. Sitemizdeki mesai saatlerini sürekli güncellemek mümkün olmadığından ileri saat uygulamasına göre farklılıklar gösterebilir.Buradaki bilgilerden sitemiz yasal olarak sorumlu değildir. İçeriğin kaldırılmasını yada değişikliğini bildirmek istiyorsanız yorum yapmanız yeterli olacaktır.

0 yorum :

Yorum Gönder